Каменните стени в интериора

каменни стени

Акцентирайки върху стената, иматевъзможност да придадете на вашата стая много привлекателен външен вид. Стаята има 4 стени и всяка от тях е основна част от помещението.

Дървото дава топлина и уют, но камъкът е идеален за създаване на чувство за селски уют. Можете лесно да създадете свой собствен акцент върху стената чрез декорация с имитация на камък. Камъкът, изкуствен или истински, добавя акцент към вашия интериор и изглежда много стилно. Така че, каквото и да решите, никога няма да сбъркате. Представете си вашите стаи с каменни стени и ще се вдъхновите.

Каменна декорация на стената в банята

Каменните стени са един от най-популярните декорации в баните и особено в областта на душа. Слагането на изкуствен или естествен камък в тази област, прибавя лукс и текстура, така че дори и най-простият декор в това помещение да стане хубав.И двата вида камък са много трайни и устойчиви на вода и на вреди, тъй като тези материали са идеални за лепене около ваната или под душа, за да превърнете вашата космическа баня в среда, която е типична за спа.Има всякакви дизайни и нюанси, от които да избирате и е много лесно да се намери идеалната комбинация, която да се разбира перфектно с вашия интериор. Също така имате възможност да акцентирате около мивката, покривайки камъка с осветени огледала. 

Каменна декорация на стената в спалнята

Каменните стени са красиви, бюджетно ефективен начин за въвеждане на различни елементи в дизайна на спалнята си, което го прави по-удобен, но това не са двете основни неща, заради които го искаме там. С изобилие от различни цветове и дизайни, между които да изберете, възможностите за дизайн са широко отворени, за да постигнете желания ефект. В спалните най-често виждаме каменни стени зад леглото, те подчертават мебелите. Друга идея е да изградите каменна стена около камината, в случай, че имате такава в спалнята. Това е много отпускаща идея, заради която никога няма да искате да напуснете този уютен кът.

Каменна декорация на стената в хола

Що се отнася до хола, каменните стени обикновено са направени, за да маркирате камината и да я направите по-безопасна, или да подчертаетечаст от стената. Камъкътвнася стил и шикозен външен вид на всеки хол – минималистичен, скандинавски или просто модерен.

Камъка е устойчив на удари, влага, топлина, а ако е до камината ви, никога не трябва да се притеснявате че ще нагрее стената. Камъкасе съчетава перфектно с твърдо дърво и заедно създават много комфортна обстановка.

Каменна декорация на фасадата

Украсете отпред вашата къщас истински камък от околностите в близост до дома ви и бъдете сигурни, че този материал ще добави шикозен външен вид и ще впечатли всеки гост, който посрещате.

Източник: vsichko-za-baniata.com