Холни трапезни и кухненски маси

холна маса

Холни маси

Борса Узунов ви предлага огромен асортимент от холни маси, изработени от най-модерните днес материали. Те изпъкват с неповторимия си дизайн, позволяващ да се постигне по-разчупена атмосфера в това важно жилищно помещение. Тук ще откриете богат избор от холни маси от стъкло, подходящи за помещения с по-модерна интериорна визия. Стъклото е един универсален материал, предпочитан заради изтънченото си присъствие, лесна поддръжка и вече – изключителна здравина.

На любителите на естествените материали предлагаме прекрасни холни маси от дърво, дело на водещи български и чуждестранни производители. Подбраните от нас модели варират като големина, така че и малкото жилище и голямото по площ да намерят оптималното решение, което ще допринесе за максимално ефективното използване на наличното пространство.

За клиентите, които търсят най-удачното решение за малкия хол, в който понякога биват посрещани голям брой гости сме подбрали голям асортимент от разтегателни холни маси, които са вероятно най-практичният начин да се използва ефективно самото помещение. Моделите притежават модерна сглобка, позволяваща бързо и лесно разгъване и сгъване на масата при нужда.

Борса Узунов е мястото, където се предлагат изящни холни маси на невероятно изгодни цени. Нашите евтини холни маси са най-добрите изделия предлагани на пазара. Те покриват всички изисквания на модерния потребител по отношение на дизайн, здравина, комбинация на материали, функционалност и съвместимост с различните интериорни стилове.

Трапезарни маси

В този раздел ще откриете също богат избор от качествени и изгодни трапезарни маси. По отношение на материалите, тук изпъква стъклото, чрез което може да се повиши значително естетическата стойност на интериора. Нашите стъклени трапезни маси са едно отлично решение за създаване на по-модерен стил в столовата и трапезарията, като в същото време стъклото позволява най-лесна поддръжка, особено що се касае до изделията, представляващи комбинация от стъкло и хром.

В зависимост от площта на помещението и разположението на мебелите в него, можете да заложите на правоъгълни, квадратни или кръгли трапезарни маси. Предимството на една кръгла трапезна маса се състои във възможността да се осигури равнопоставеност на всички гости, като в същото време се постигне значителна близост между всеки от тях, позволяваща безпроблемна комуникация по време на хранене.

Борса Узунов ви предлага невероятно стилни и комфортни трапезни маси, които ще ви накарат да обикнете още повече миговете, в които цялото ви семейство се събира на вечеря или празничен обяд и които ще ви подтикнат да каните по-често хората, с които предпочитате да споделяте своята трапеза. Здравината на предлаганите от нас трапезни маси от стъкло е напълно гарантирана, с което ви позволяваме да се отпуснете и наслаждавате на приятните моменти и вкусната храна.

Кухненски маси

Нашите кухненски маси са идеалното решение за различни по площ кухни. Предлагаме различни по големина маси за кухня, изработени по най-високите стандарти за качество и функционалност. Тук съотношението цена/качество отговаря на изискванията на най-широк кръг потребители. Предлагаме български изделия на водещи производители, отличаващи се със своята приятна визия, здравина и практичност.

За малката кухня имаме отлични предложения, които ще ви позволят да използвате рационално това важно по своето значение жилищно помещение. Разполагаме с компактни, както и със сгъваеми маси за кухня, осигуряващи достатъчно простор и свобода на действие. Сгъваемите ни модели са отлично решение за компактни апартаменти, в които липсва обособено помещение за хранене, като столова или трапезария. С тяхна помощ ще можете да посрещате различен брой гости, а през останалото време да ползвате кухнята без ограничение на пространството.

За по-големите кухненски помещения са подходящи чудесните ни стъклени маси. Техният изискан дизайн ще допълни модерната визия на вашата кухня, а здравината им ще ви позволи да готвите с размах, без абсолютно никакви притеснения. Стъклото навлиза все по-осезаемо в кухненското обзавеждане, поради факта, че позволява най-лесно и бързо почистване. Кухненските ни маси от стъкло са отлично решение, ако искате да си спестите времето и усилията, нужни за привеждане на кухнята в безупречно състояние.

Защо да закупите маса от Борса Узунов?

Като един от най-големите доставчици на мебели в София, ние разполагаме с огромен продуктов каталог, който ви дава безброй възможности за избор на най-подходящото изделие спрямо площ на жилището, стилови предпочитания и бюджет. Ние поддържаме едни от най-ниските цени, с което печелим клиенти с различни финансови възможности. Работейки с едни от водещите производители, ние гарантираме дълъг експлоатационен живот на всяко изделие.

Борса Узунов оперира онлайн, което позволява на хора от различни точки на страната да пазаруват мебели на ниски цени с гарантирано качество. Ние поддържаме постоянни складови наличности, което ни дава възможност да изпълним всяка заявка в най-кратки срокове, като това включва също изгодната и бърза доставка.