Атрактивни шестоъгълни плочки за кухнята

shestoagalni-plochki

Шестостенните плочки са вечни и са шик – могат да се използват навсякъде, от антрето – до тоалетната и се предлагат в различни размери и цветове.

Този тип плочка може да се използва за стените, а можете да правите форми, които са част от почти всеки стил – от модерен до минималистичен. Сега ви представяме идея за използване на шестоъгълни плочки в кухненската зона, където могат да служат и като тапети, стенни или подови покрития, под формата на пчелна пита и безброй варианти. Определено се създава много красива картина, когато са в различни и контрастни цветове.

Шестоъгълните плочки по стените са много популярен вариант, защото те имат много интригуваща геометрия и изглеждат много стилно. Те могат да бъдат малки или големи, тъмни или светли, но винаги ще изглеждатдобре. Сивите мраморни или белите шестоъгълни плочки са най-популярният избор за фон на кухнята. Поради естественият им и деликатен вид, без проблемстават част от всяка кухня. Черните и тъмните шестоъгълни плочки създадат много силно впечатление в неутрални или топли дървени кухни.Металните–от мед или злато, добавят изтънчен външен вид на всяка кухня, а също така изглеждат перфектно в комбинация с тъмни мебели.

Шестостенните плочки често се използват за кухненски подове, защото са много трайни, водоустойчиви и изглеждатдобре. Плочките като пчелна пита изглеждат много хубаво, като придават характерен стил на вашата кухня. Много впечатляващо изглеждат,например, подови шестоъгълни плочки в комбинация с кухненски червени плочки в тюркоазено или бели плочка с елементи от морско синьо. За да подчертаете вашия интериор, можете да използвате мозайка от шестоъгълни плочки в еднакви тонове. Подобен под изглежда изключително зашеметяващо и запомнящо се, а колкото дървените елементи са по-близо до самите плочки, толкова по-добре. Тези части могат лесно да разграничат кухнята от трапезарията. Не се колебайте да сложите теракота в кухнята, а в частта за хранене може да се сложидърво.

Шестостенните плочки могат да бъдат използвани и като стенен елемент на заден план, и на пода. Съществуват толкова много варианти на геометричен декор, които могат да бъдат в различни цветове и текстури. Те ще окажат много силно влияние върху външния вид на вашия дом, но най-вече ще направят вашата любим кухня да изглежда невероятно модерна.