3 причини да изберете хладилник Либхер комфорт

хладилник либхер комфорт

хладилник либхер комфортМарката Либхер стъпи здраво на родна земя и днес уредите на германската компания се използват във все повече български домове и търговски обекти. Тази компания е с дългогодишни и утвърдени позиции в производството на бяла техника, но у нас все още много потребители я смятат за непозната, а това не им позволява да се решат на покупка, особено когато става въпрос за уред, предлаган на по-висока цена.

Ето три причини да изберете хладилник Либхер комфорт:

  1. Високотехнологичен продукт

Немската компания винаги е била в крак с последните иновации в технологиите и всеки хладилник от серията Комфорт го доказва на практика. Последните технологични разработки, за които можете да се сетите са част от работата на различните модели, независимо от техния обем, енергиен клас или цена. Ще ни бъде трудно да изредим всички технически постижения, намерили приложение в работата на един охлаждащ уред, но ще споменем чудесните No Frost  и Bio Fresh технологии, благодарение на които храната се запазва не само по-дълго, но се съхранява и нейното качество. LED индикаторите за температурата и електронното управление са още една причина да изберем прецизната немска техника.

  1. Уреди от висок енергиен клас

Хладилникът е уред, който не можем да изключим, с цел пестене на електроенергия. Неговата постоянна работа обаче товари сметките ни за електричество, а това е разход, който всички искаме да намалим, доколкото е възможно. Моделите от серия Comfort са от енергиен клас А+ и А++, а това означава нисък енергиен разход при постоянна работа. Ако искате добре съхранена, здравословна храна и в същото време малки сметки за електричество, то аргументите в полза на Либхер са напълно ненужни.

  1. Перфектно изградена сервизна база

Част от продуктовата гама на Либхер се произвежда в нашата страна. Това е плюс, който не можем да пренебрегнем, защото той ни гарантира бърза доставка на части и експресни гаранционни услуги, в случай че закупеният уред се окаже с дефект или възникне повреда при транспорта и в началото на експлоатацията. Базата от сервизи, поддържащи поправката на бялата техника Либхер и възможността за бърза доставка на резервни части пести ценно време. Бързата реакция при проблем с хладилника е изключително важна и в това отношение Либхер комфорт печели нашите овации.