Апартаментите във Велико Търново – възможност за добра инвестиция

Апартаменти Велико Търново – възможност за добра инвестиция

Всеки недвижим имот има своето предназначение и всяка имотна сделка гони конкретна цел и в зависимост от неговата локация един имот може коренно да промени Вашия живот. Имотът, като инвестиция запазва своята стойност, въпреки застоя на имотния пазар в последните години и ако имате възможност да закупите недвижима собственост със стратегическо значение, с времето ще разберете колко е вярно това твърдение.

Старата ни столица е един от най-развитите български градове, където кризата не е успяла да понижи сериозно стандарта на живот. Градът на болярите е все така привлекателен и към него продължават да се стичат хора с различни цели, мечти и намерения.

Да притежаваш недвижим имоти в старопрестолния град носи не малко предимства, стига да имаш добър нюх и да намериш вярната ниша, в която да инвестираш. Освен имотите, използвани, като търговски обекти, добра възможност за стабилен постоянен доход дават и апартаментите и всеки, който има заделени средства и желае да ги инвестира разумно, трябва да се насочи към покупката именно на такъв вид имот.

Апартаменти Велико Търново за продан:

Построените по времето на соца апартаменти в Търново се предлагат на купувачи и наематели със щедра ръка. Въпреки положителния естествен прираст на населението и постоянния наплив от нови жители, строителният бум по време на социализма и началото на демокрацията е подсигурил достатъчно жилища, които могат да задоволят всеки вкус и финансов бюджет.

На пазара на недвижими имоти ежедневно можете да срещнете чудесни оферти, като някои от предлаганите жилища са напълно обзаведени и годни за живеене, а други са на ниво шпакловка и замазка и се нуждаят от довършителни работи, за да станат обитаеми. Някои от предлаганите на имотния пазар жилища се намират в новопостроени кооперации в добре развити райони на града, докато други се намират в старите панелни блокове в някои от отдалечените квартали – разликата между едните и другите е, разбира се цената.

Апартаменти Велико Търново – цени:

Цените на имотите се определят от различни обстоятелства и различните апартаменти във Велико Търново не правят изключение. Локацията и площта на жилището, както и нивото на завършване са основният фактор за една по-висока или ниска цена и всяко жилище може да намери своите най-подходящи купувачи.

Апартаменти Велико Търново – ‘’Картала’’:

‘’Картала’’ е един от най-старите търновски квартали, но и до днес е един от най-предпочитаните райони за живеене. Той предлага бърз и удобен достъп до централната част и разполага с добре развита инфраструктура, поддържани асфалтирани улици, паркове, магазини, заведения, детски градини и училища. Освен модерните удобства ‘’Картала’’ предлага и чудесни панорамни гледки, спокойствие и тишина и именно поради тази причина най-търсените от клиентите апартаменти Велико Търново се намират точно в този квартал на града.

Апартаменти Велико Търново под наем:

Старата ни столица е не само чудесно място за туризъм, но в нея се намират и два от най-престижните университета в страната. Наличието на добри учебни заведения е причина в града да пристигат студенти от цялата страна, а те са задължителните наематели на търновски жилища. Най-често по-малките апартаменти в Търново се отдават под наем именно на студенти или на хора, които работата е довела в града. По-големите жилища се наемат предимно от семейства, тепърва спестяващи средства за покупката на свой собствен дом.

Апартаменти Велико Търново – продажба:

Собственици, обявили своите жилища за продажба най-често целят със средствата от продаденото жилище да закупят по-голям апартамент или къща. Рядко може да се намери апартамент в добро състояние на съмнително ниска цена. Добре поддържаните апартаменти във Велико Търново държат стабилно високи цени, защото градът е привлекателно място за живеене и притежанието на имот е гаранция за спокойно бъдеще.